Slogan Memon logo
Introduksjon     Produkter     Kampanjer     Kontakt oss
 

 

 
 

Design-kampanje

For å gjøre oss kjent i markedet og sørge for at  mindre bedrifter ikke føler at Memon produkter er utenfor rekkevidde, ønsker vi å tilby nye kunder gratis utforming av Memons basisprodukter.

Tilbudet gjelder ut 2010 og forutsetter at logoer og bilder foreligger elektronisk i kvalitet som er høy nok til at de kan benyttes til produksjon.

Vi ønsker i å utvide dette tilbudet ut over 2010 til å gjelde enkeltmannsforetak som dokumenterer at de er "nystartet". Med det mener vi foretak som har drevet maksimalt 2 år.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en link til din oppføring i enhetsregisteret (org. nummer) slik at vi kan få bekreftet oppstartsdatoen.

Gjenkjøps-kampanje

Enkelte vil kanskje prøve effekten av et Memon produkt før det investeres i et større opplag av den utformingen som er valgt.
Det synest vi egentlig er helt greit, så med forbehold om utformingen ikke endres ved neste bestilling, og at ordren da er på minimum 2.560 blokker, vil vi etter avtale tilby gjenkjøpsrabatt på 5-10% - eller mer?. 8o)

Verve-kampanje

Vi planlegger å ha en verve-kampanje som gir våre eksisterende Memon-kunder muligheten til å få rabatt ved henvisning av nye kunder som går til innkjøp av Memon produkter fra oss.

Detaljer om kampanjen vil eventuellt oppgis her når den er klar for å iverksettes.

 
Opprinnelig utforming og gjennomføring; Bit Solutions